Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر دو خواننده پاپ هستند. هر دو محبوبند. هر دو یک‌باره بیمار می‌شوند و به فاصله چند سال از این دنیا می‌روند؛ اما درگذشت اولی پدیده می‌شود و دیگری نه. چرا؟!

مرتضی پاشایی پس از یک دوره دست و پنجه نرم کردن با بیماری آبان‌ماه ۹۳ در ۳۰ سالگی درگذشت؛ چند ساعت از اعلام خبر فوت این خواننده پاپ نگذشته بود که طرفدارانش برابر بیمارستان بهمن تهران جمع شدند و در ادامه همان شب در پارک‌ها به یاد او شمع روشن کردند که تقریباً همین ماجرا در چند شهرستان هم رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسم تشییع و ختم او هم با گستردگی فراوان و غیرمنتظره‌ای همراه شد. همه این‌ها ماجرای درگذشت مرتضی پاشایی را به یک «پدیده» تبدیل کرد که با حضور اساتید رسانه و جامعه‌شناسی در نشست‌های متعدد نقد و بررسی شد.

بهنام صفوی هم چند سال درگیر سرطان بود و بارها به همین علت در بیمارستان بستری شد و در نهایت روز گذشته در ۳۶ سالگی از دنیا رفت. اما درگذشت این خواننده پاپ با توجه به شرایط نسبتاً مشابهش با پاشایی موج آنچنانی ایجاد نکرد و غیر از سیل پست‌های فضای مجازی درباره این خواننده، در دنیای واقعی تا این لحظه خبری از تجمع طرفداران او منتشر نشده است. صفوی که در اصفهان فوت کرده قرار است فردا (۲۵ اردیبهشت) در شاهین‌شهر به خاک سپرده شود.

حمید شکری خانقاه - جامعه‌شناس - با اشاره به اینکه مراسم تشییع بهنام صفوی هنوز برگزار نشده، در این زمینه  می‌گوید: نقطه اوج و انفجار جمعیت در مراسم تشییع مرتضی پاشایی رخ داد، بنابراین باید صبر کرد تا مراسم تشییع بهنام صفوی نیز برگزار شود.

او ادامه می‌دهد: همیشه اتفاق اول در جامعه با موج بیشتری همراه است. با این حال وضعیت جامعه در زمان درگذشت پاشایی و صفوی تفاوت دارد؛ امروز مشکلات اقتصادی جامعه را درگیر دغدغه بزرگ‌تری کرده که فراتر از مباحث فرهنگی است. از طرفی مردم به تازگی موج شدید سیل را از سر گذرانده‌اند. این در حالی است که زمان فوت آقای پاشایی جامعه چنین وضعی نداشت.

این جامعه‌شناس اضافه می‌کند: از طرفی پیش از فوت آقای پاشایی خبرها و عکس‌های زیادی از او در بیمارستان پخش می‌شد که در مردم آمادگی ایجاد می‌کرد اما درباره آقای صفوی این اتفاق کمتر رخ داد. به نظر می‌رسد بایستی منتظر مراسم تشییع و بازخوردهای بعدی طرفداران بهنام صفوی در شبکه‌های اجتماعی شد؛ در روزهای آتی بیشتر می‌توان در این زمینه صحبت کرد. با توجه به دغدغه‌های امروز مردم باید دید این دو موضوع قابل مقایسه هستند یا نه./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار عجیب شهربانو منصوریان 

آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران سال ۱۴۰۲ امروز (سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت) با حضور ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان، قهرمانان و مدال آوران ورزش، رییسان فدراسیون‌های ورزشی و ... در سالن اجلاس سران برگزار شد.

در شرایطی که اهدای جوایز برخی رشته‌های ورزشی با حضور رئیس جمهور انجام شد، اما زمانی که نوبت به فدراسیون ووشو رسید، خواهران منصوریان به همراه امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو در جایگاه حضور پیدا کردند، اما شهربانو منصوریان در شرایطی که برآشفته به نظر می‌رسید جمع وزیر ورزش، رییس فدراسیون و خواهرش را ترک کرد و از جایگاه پایین رفت.

در مورد رفتار امروز شهربانو منصوریان که از تلویزیون به صورت زنده پخش شد این سوال مطرح است که به چه علت چنین رفتاری از وی سر زده؟ آیا بروز چنین رفتار‌هایی از فردی که خود را قهرمان می‌داند و به عنوان نماینده ویژه رشته ووشو با حضور خواهرش و رییس فدراسیون ووشو که علی‌رغم محدودیت حضور ورزشکاران و روسای فدراسیون‌های ورزشی در این مراسم به دلیل تعداد بالای جامعه ورزش و کمبود فضای سالن اجلاس سران در جایگاه اهدای جوایز حضور یافته بود، حرفه‌ای است؟

بهتر نبود اگر منصوریان حتی اگر نسبت به مساله‌ای گلایه و اعتراض دارد، رفتار خود را در قامت یک ملی پوش و نماینده جامعه ووشو مدیریت می‌کرد و شان یک ورزشکار و قهرمان را در برنامه زنده تلویزیونی حفظ می‌کرد تا تصویر نامناسبی در اذهان از ورزشکاران شکل نگیرد؟

امیر صدیقی در گفتگو با ایسنا، درباره حواشی که رفتار شهربانو منصوریان، ملی پوش ووشوی ایران در مراسم تجلیل از مدال آوران ورزش کشور با حضور رئیس جمهور به همراه داشت، توضیح داد: خود شهربانو هم گفته است که من قهر نکردم و واقعا موضوع آنطور نیست که به چشم آمد.

رئیس فدراسیون ووشو ادامه داد: ملی پوشان ما یک ساعت قبل از شروع مراسم به تهران رسیدند و خیلی خسته بودند. وقتی آنجا بودند شهربانو هم استرس داشت که زودتر پیش فرزند خود برود و کمی زودتر پایین آمد و حتی در عکس گروهی هم هست. اتفاقی نیفتاد. البته من آنجا متوجه نشده بودم.

او در واکنش به این موضوع که در ویدیو منتشر شده به نظر می‌رسد شهربانو منصوریان ناراحت است، اظهارکرد: من یک صحبت‌هایی از طرف شهربانو خواندم که گفته است من از خواهر خودم الهه ناراحت شدم و مشکلی با کس دیگر نداشتم.

صدیقی در پایان صحبت‌های خود گفت: در حقیقت قهری نیست و خود ایشان هم گفته‌اند که مشکلی نداریم، از وزیر و رییس جمهور هم تشکر میکنم که این مراسم خیلی سریع برگزار شده و جوایز پرداخت شد.

شهربانو منصوریان نیز در آخرین اظهارات خود راجع به این موضوع گفت: ما تازه از سفر برگشته بودیم و دوست داشتم سریع پیش فرزندم بروم. ناراحتی من هم از خواهرم الهه بود و از کس دیگری ناراحت نبودم.

دیگر خبرها

  • درگذشت خبرنگار باسابقه صداوسیما
  • رئیس اسبق فدراسیون کشتی درگذشت
  • رفتار عجیب شهربانو منصوریان 
  • آتش زدن بنر و پرچم هواداران دورتموند توسط طرفداران پاری سن ژرمن در ورزشگاه پارک دو پرنس پیش از آغاز بازی / فیلم
  • پذیرایی بد: فرانسوی‌ها روی اعصاب دورتموندی‌ها (عکس)
  • عارف غلامی و عجیب‌ترین اولتراهای فوتبال!
  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • مراسم تشییع شهدای گمنام در نیروی زمینی ارتش در تهران
  • مراسم یادبود اسکویی امروز برگزار می‌شود
  • مراسم یادبود صدای ماندگار ورزش امروز برگزار می شود